Psykoterapi for både unge og voksne

Jeg tager udgangspunkt i din aktuelle livssituation.

Individuel terapi

Uanset om din indgangsvinkel er blot at blive klogere på dig selv, eller fordi du har et dilemma, kan psykoanalysen hjælpe dig videre. 

Parterapi

Ofte kræver parterapi kortere forløb end enkeltterapi og problemer kan ofte løses efter få gange. Parterapi gør problemerne synlige.

Book en tid

Tryk her for at booke en tid. Du kan klare det hele online. Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Mit navn er Michael

Autoriseret psykoterapeut

Jeg tager udgangspunkt i din aktuelle livssituation, hvor du kan være kørt fast i forskellige problemer, eller har svært ved at forstå hvorfor livet indimellem kan være så vanskeligt.

Jeg er født i 1962 og har praksis i Køge. Jeg har altid syntes, at psykologi er
fascinerende og jeg har mit speciale i psykoanalytisk psykoterapi.

Mine kompetencer

Sorg og kriser

Læs mere

Depression

Læs mere

Angst & traumer

Læs mere

Midtvejskrise

Læs mere

Stress

Læs mere

Parterapi

Læs mere

Skyld & skam

Læs mere

Psykoanalyse

Læs mere

Mine værdier og tilgang

At arbejde som psykoanalytisk terapeut er en forlængelse af min egen terapi. Jeg startede selv i terapi i slutningen af 1980´erne og blev fascineret af den indflydelse den havde på mig og hvordan jeg langsomt, men sikkert, forandrede mig til det bedre.

Jeg begyndte derfor allerede dengang, at læse om psykoanalysen og blev meget interesseret. At starte en psykoanalytisk proces er en livslang proces, som aldrig får ende. Når først, processen er startet, kan man ikke standse den igen, da man lærer at forholde sig til sig selv og derved lærer man, at undersøge sig selv når der opstår et problem i ens eget liv.

"Jeg vil meget gerne sige mange tak for din hjælp, det er det bedste jeg har gjort. Du har virkelig hjulpet mig. Jeg kan mærke at jeg 100 procent har lært at styre min vrede og jeg er blevet en meget gladere person og det kan mærkes i min hverdag"

Jonas 29 år

"Tak for hjælpen, tak for alle de redskaber du har givet mig, tak for at have hjulpet både min søster og jeg med at få klarsyn og mere selvbevidsthed på så kort tid. Rent professionelt, er du den bedste terapeut jeg har mødt"

Louise 24 år

Book en tid online