Kun for mænd

Velkommen til kurset, ”Kun for mænd”.

 

Vi skal tale om sex og hvad der sker under sex. Vi skal gennemgå og afhjælpe seksuelle problemer og kurset er tilrettelagt sådan, at der også bliver vejledt om for tidlig udløsning og du får løsning på problemet. Du får mulighed for at lære om din krop og du får værktøjer til at lære at mestre din seksuelle energi, så den kan bruges til orgastiske orgasmer i stedet for at få udløsning, hvis du ønsker det.

 

Når mænd får udløsning, kommer vi af med meget energi. Vi mister meget energi på en gang og det tager lang tid at opbygge ny energi, i hvert fald for de fleste. Meningen er at lære at holde igen og IKKE at få udløsning. Når du holder energien tilbage, kan du elske med din partner, ligeså meget du har lyst til.

 

På dette kursus lærer du at beholde din seksuelle energi i kroppen og du kan lære at adskille orgasme og udløsning. Mange mænd oplever for tidlig udløsning og her lærer du at beholde din energi i kroppen, i stedet for, via udløsning, at komme af med energien. Du kan så bruge din energi til alt andet, sport, familie og andre evner. At beholde sin seksuelle energi giver overskud og mere energi i hverdagen til de ting som giver dig værdi.

 

De teknikker der læres er af tantriske karakter. Det er teknikker som er blevet brugt i mange år i østen og vesten har nu taget teknikkerne til sig. Hvis du lider af for tidlig udløsning, vil du få tekniker på kurset som giver dig mulighed for at holde meget længere, hvilket er til stor gavn, ikke kun dig, men også din partner.

 

Undervisningen foregår med tøj og der er ingen seksuel manifestation på kurset, dette foregår derhjemme.

 

Vi gennemgår alle tekniker i detaljer og vi gennemgår det sammen på kurset, så alle kan praktiserer teknikkerne derhjemme. At kunne skille orgasme og udløsning ad, gør at udbyttet af sex med din partner bliver mere rigt.

 

Mange oplever at kunne holde i flere timer, så disse tekniker, virker.

Hvis du lider af svag rejsning, vil du kunne få rigt udbytte af dette kursus, da teknikkerne også styrker og vedligeholder alle muskler i bækkenbunden.

 

Vi gennemgår også hvordan det er at være mand i dag. Mange mænd har det svært med at finde sin rolle i forhold til sin partner og mange mænd har svært ved at finde mening som mand. Vi taler om mandens rolle i familien og hvordan vi som mand kan tage ansvar og udvikle os som mand i familien eller blot som mand i samfundet.

 

Via mit arbejde som psykoterapeut har jeg stødt på mange mænd, som har svært ved at finde sig til rette og vi taler om løsninger på dette og hvordan vi ”tilbage erobrer” vores position som mand.

 

Vi gennemgår også bevidsthedsteknikker, som alle kan få stort udbytte af, da disse teknikker, styrker dit ego og gør dig til mere mand. De styrker også din seksualitet og du føler dig stærkere som mand.

 

Kurset har ingen aldersbegrænsning, dog er 18 år minimums alder, for at kunne deltage. Der vil højst være 6 deltager på kurset og der er naturligvis tavshedspligt, så alle kan føle sig sikker og godt tilpas.

 

Vi mødes 3 gange af 2-3 timers varighed, afhængig af, hvad der kommer frem.

 

Kontakt for nærmere info om næste kursus, kurset kan også foregå 1-1.

 

Efter ca. 2 måneder bliver der en opfølgningsaften, hvor vi mødes og snakker om hvordan det går.

 

Prisen er 1900 kr. for hele kurset, inkl. opfølgningsdag.

 

Beløbet bedes indbetalt på forhånd og din tilmelding er først accepteret, når du har indbetalt beløbet, enten via mobilpay på telefon 21 97 37 58 eller via bankoverførsel Den Danske Bank, conto 11392555, reg. nr 3409.

 

Jeg kan kontaktes på telefon 21 97 37 58, for yderligere spørgsmål.

 

 

Med venlig hilsen

Psykoanalytiker

Michael Hansen