Midtvejs i livet …. Hvad nu?

Du har alting i livet syntes du, men du mangler alligevel noget?

 

Det kan være en dejlig kæreste…

En ny drejning i din jobsituation…

En ny inspiration som kan udfordre dig lidt …

Følelsen af ikke at være helt så glad og fyldt med energi som du godt kunne ønske dig, melder sig og skaber en frustration og undren i dig som du har svært ved at sætte ord på… og tankerne kredser omkring hvad det mon er der forhindrer dig i at komme videre, leve mere, gøre noget nyt, være mere i live … Føle glæden og ha overskuddet …. Måske også være fri for symptomer i din krop?

Du har brug for en snak og ny væg at spille din bold op ad.

Du har brug for en person som stiller dig spørgsmål, som får dig til at se med friske øjne på dit liv.

Hos MH-psykoterapi vil du få en indsigt på en ny og for dig ukendt måde… Du vil opdage dine sten på vejen … de sten som forhindre dig i at leve dit liv fuldt og helt.

Du vil finde ind til kernen af dine forhindringer og ud igen og bevæge dig ud af bredere og mere lysende vej. Den vej, som er din vej du ønsker at gå, fordi du bevidst har valgt noget til og valgt noget fra.

Kort sagt du skaber din fremtid, den du ønsker at leve, den nutid og fremtid der skal føre dig ud i solen og glæden og følelsen af:

 

Du er i livet på din måde.

Følelsen af ikke at være helt så glad og fyldt med energi som du godt kunne ønske dig, melder sig og skaber en frustration og undren i dig som du har svært ved at sætte ord på…

Michael Hansen