Sølvbryllupsalderen …. Hvad nu ?

Eventyret starter på ny og dagligdagen bliver centrum for leg og kærlighed mellem 2 mennesker som træder ind i en ny hverdag sammen.

Michael Hansen

Sølvbryllupsalderen …. Hvad nu ?

Kan det lade sig gøre at finde en ny tilværelse sammen?  At kunne udforske hinanden igen, ikke kun intellektuelt, men også seksuelt? Have tid og overskud til hinanden og ønske, at gå ind i hinanden igen?

Tiden med børn er forbi og parret har udviklet sig. Der er kommet en trummel-rum og en hverdag der nu skal ses efter i sømmene.

Dette kan vendes til et plus for forholdet, og udfordringen ligger i at finde mulighederne og resourserne i de nye bånd der skal forenes.

At kunne høre på hinanden, tale med hinanden, elske med hinanden at være sammen på en ny og anderledes måde, er ligesom at finde en ny partner.

Det kan være utroligt inspirerende at kunne give slip overfor hinanden og arbejde med hinanden på en ny måde, hvor parret så opdager, at den anden stadig har nogle dejlige og gode sider, som er styrkende og inspirerende for forholdet.

Eventyret starter på ny og dagligdagen bliver centrum for leg og kærlighed mellem 2 mennesker som træder ind i en ny hverdag sammen, hvor følelser og behov bliver synlige og leves ud.